Acclimatiseren hoort er bij.

15 juni 2016 - Huaraz, Peru

Buenos Tardes.

Gisteren hebben we een prachtige wandeling gemaakt bij twee meertjes. Gelegen op 4100 meter. De kleuren waren prachtig blauw, als je zou denken dat je in het Caribisch gebied bent zou je het ook geloven. Alleen was het water ijskoud. Bij het meer hebben we gegeten. Met uitzicht op de meertjes en de Huascaran, de hoogste berg van Peru. Na de lunch zijn we naar beneden gelopen in ongeveer twee uur door een spookachtig bos. We verwachtten om elke hoek de gemene heks.

Daarna zijn we doorgereden naar Huaraz, gelegen op 3100 meter. 's Avonds heerlijk gegeten in een duur restaurant. Voor €8.50 hadden we een hoofdgerecht. Al met al zijn we een volle dag bezig geweest.

Vanmorgen last van de kuitjes, maar aangezien we vandaag weer gaan lopen naar 3750 meter, lopen we het er vast weer uit. Maar ook hier moesten we natuurlijk nog beneden zien te komen. Dus morgen waarschijnlijk nog meer last van de kuitjes, en de armen van het lopen met stokken. Maar alla dat hoort erbij. Boven wachtte ons een prachtig uitzicht op de hoge toppen van de Cordellera Blanca waar we morgen gaan beginnen aan onze grote trek. Halverwege komen we nog een hotel tegen, kunnen we hopelijk weer douchen. Misschien is er Wifi en anders horen jullie ons over 14 dagen weer.

Het gaat in ieder geval goed, geen last van de hoogte tot nu toe.

Liefs Mike en Heidi

1. Gytha:
    16 juni 2016
    Ziet er heel gaaf uit. Geniet ervan!!
  2. Pa en ma:
    16 juni 2016
    Prachtige foto,s Veel succes en geniet er nog van.,,smeer jullie kuitjes in .
  3. Evelien:
    16 juni 2016
    Wow ziet er mooi uit! Succes verder op jullie tocht!
  4. Laura:
    19 juni 2016
    Wauw Mike en Heid!!
    Succes met de kuitjes En geniet van deze geweldige reis, èn hopelijk binnenkort van een heerlijke douche hihi..
  5. Marieke:
    20 juni 2016